Wednesday, October 27, 2010

bboy khenobu ^.^ saranghae

Giller Battle Crew ^.^
Muhammad Faredh Mohd Yasin >.< SMK Pandan Jaya ^0^

yess . jumpa jugak bboy khenobu yang aku selalu puja puja ni . haha , ^0^

HAH ! 24 okt 2010

apa ? ! aku keluar je pun . bukan pergi berperang. yeah ,memang dia ade sekali tapi pergi tengok wayang je okay . actually bukan planning aku sebenarnya . aku bosan duduk rumah ,so keluar jelah . tak salah kan ? dea ade sebab dea takut aku carik orang lain . SOHAI ! awek sendiri pun susah nak percaya. pape jelah. jangan buat sampai aku fed up ngan kau sudah.

I FIND HIM :) wow .

yeah ,seperti aku katakan . aku dah jumpa dia . aku fikir dia seorang yang teruk . tapi tidak . sombong adalah . sumpah . menyampah pulak aku . seorang yang baik . tak pandai marah aku :) haha . bosan. tak banyak cakap . hurm ,bukan ciri ciri yang aku nak sebenarnya :( tapi aku try untuk paha dia. jangan risau yaa sayang :) i belong with you. haha. 25 sept 2010 . sama tarikh ktorg kenal kat myspace. 25 feb 2010 . wow . kebetulan sahaja lah bebal ^.^