Monday, November 8, 2010

Saya Sudah Temui Orang Baru :)

yess. aku suka cara dia. dengan adik dia yang happy go lucky. wow. rindu pula nak bercerita dengan adik dia. huu. dia pula dah start sayang aku. hm, macam mana nak buat ey? btw, aku tak rasa adi tu wujud. sebab aku kenal sorang je budak sekolah vi iaitu amirul shaqeel and dia sorang je ada number aku. ALIF RAZIQ DATO' HAKIMI tolong cakap betul betul boleh tak? kau ni kan nak kena ni tau. grr, saya garang ni. haha. ALIF ada bagitahu yang dia kena pindah sydney ikut family dia tapi dia tanak. hm, adik dia pun ada cakap yang mereka nak pergi sana untuk berjumpa kakak dia. tapi tak kata pula sampai nak pindah ke sana. huwaa ;'( bagi aku dia terlalu baik. suka berkongsi apa yang dia rasa,maybe ? hmmm. permulaan kenal aku sangat berterus terang dan agak biadap. tapi dia sabar je ? wow. agaknya kalau lelaki lain mesti dia dah mengata aku macam macam. hehe.