Monday, January 31, 2011

seharian bersama :)




hari ni pergi kenduri abang soffy kahwin yang dibuat dekat dewan orang ramai taman melati. yang pergi lisa ain paan shafiq rohizat syafiq muks syarul syazwan budak setapak indah 3 org. lepas tu ,pergi wangsa walk. :) melencong tempat lain pula dah. tetiba sampai sana ,boy nizzad ada kat sana pula. menyampah betullah. memang selama kat sana aku buat muka jelah. balik tu , singgah pergi jj wangsa aju cari kek kononnya. tapi jumpa big apple. haha. belasah jelah. masa nak pilih tu ,jumpa amira dayana. :) auwww. cantiknya dia. hee. sebelum tu ,jumpa azlina kat toilet. haduii ,dut dut. hehe. aku bukan terus balik ,tapi gi rumah lisa prepair barang untuk smbut birthday mak lisa. dah tu ,nenek call yang dia tidur tasik puteri. memang peluang akulah tidur rumah lisa malam ni. haha. sukanyaaaaa :)))) malam tu aku bercerita itu and ini dengan lisa. buat kerja pengambaran malam malam buta. haha. memang aku suka. elok nak tidur terus tak tidur. lastly ,tidur juga pukul 3.45 pagi. haa. sakit mata baru nak tidur. apa dah. pagi tu memang bangun lambatlah jawabnya. :'( hujan pula tak berhenti. haihh -,- dalam pukul 5.30 aku balik and online. apa apa pun thanks yaa lisa bagi aku tumpang tidur rumah kau 32 hours. hehe. sayang kau beb :) auwww.

HAPPY BIRTHDAY IBU. ILOVEYOUU :)


thanks to my sister cuz remember me about my mom birthday :) kalau kau tak text aku kan ngah ,sampai sekolahlah aku tak ingat. haihh -,- mcam mana aku boleh lupa ni. selalu aku ingat.
aku cakap macam ni 'Happy birthday ibu. Sweet 38. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Along sayang ibu sangat sangat :) maaflah kalau selama along hidup ,along ada terkasar bahasa or buat ibu sakit hati. Along banyak menyusahkan ibu kan ,apa apa usaha ibu untuk tengok along berjaya along akan cuba buat yang terbaik. :) ibu jaga diri tau. Along sayang ibu. ingat tau. hehe.' sambil tulis sambil nangis aku ni. ishh. :') petang tu aku pergi jj wangsa maju ngan ain. mula mula keluar duit. jumpa shikin and ilya. pastu jumpa mak lisa pula. haihh -,- ramai betul jumpa orang hari ni. hee. dah tu ,baru cari hadiah untuk paan. baiknya ain. kalau aku ,mesti aku banyak kali. yelah. aku bukan orang kaya nak beli barang untuk orang. huu. actually ,aku nak cari hadiah untuk mak and adik aku tapi aku beli kasut untuk aku pula. ehh? hahaha. takpelah. untuk pakai event nanti. hee. pastu ,gi makan kfc. auww. ain belanja lah. yeyeh ! hee. thanks ain :)

Saturday, January 22, 2011

first time jumpe AERY? auww awesome. :)

21 jan. suatu malam yang suka hujan hujan lebat. tunggu tunggu member yang tak reti reti nak text. haihh tak guna betullah. grr ,call ba merajuk rajuk. lastly ,ba tunggu jga. yeyeh ! haha. sakai punya budakk ! beli pisang and nenas? haa ,nak buat apa ni ba? kita bukan nak makan besar ke malam ni? kenapa ada pisang and nenas? ada menu tambahan kaa? haiyaa. manyak kenyang ini malam. hahaha. jumpe lia. kawan baru juga ni :) makan ramai ramai. budak budak blok a semua ada. satu table panjang sampai ke tembok china. cehh merapu je. awin bawak haris. haihh ,join juga? bagus bagus? cukup geng geng perut lapar malam ni. haha. aery text aku dia kata dia kat tm. haiyoo. lepas makan aku and ba gi lepak-ing ngan aery. damaa betul. hehe. apa tu? ntah. ayat dia. aku pinjam je. :) hee tak malu. auww. dia pakai subang? mana? tak nampak pun? haihh .dia gelak macam SYARUL SYAZWAN. GAYA DIA PUN MACAM SYARUL. :) aku saja buka cerita arif. dia gelak sakan. haikk? melampau betul kau gelak? nak kena sepak guna tangan tak? hahaha.

gaduh lagi? hmm, :'(

u ,i penatlah nak paham u macam mana u ni orangnya. i penat nak dengar soalan and jawapan yang sama dari u. u ni serius ke tak? janganlah main main. i pun ada perasaan juga. u nak i paham u macam mana? hmmm ,i dah pk masak masak manggi dah. i tanak contact u sekarang. biarlah i cari u masa birthday i nanti. i masih sakit hati ngan u. sampai i rasa hati i macam disiat siat. sakit tau. :'( i sayang memang sayang u. tapi u tu sayang i macam mana pula? u sayang i sebab apa pula? i sedih tau u punya ego tinggi melambung. kalau i banding kan ego i ngan u ,i lagi boleh dicairkan. sedangkan u. KERAS MACAM BATU KONKRIT ! u takde pun nak cari i macam dulu dulu masa kita kenal. i tengok u lebih pentingkan member dari i. okay then, i pun macam tu juga. tapi tak boleh ke i tahu ke mana u pergi? at least bagi jelah tahu. takdelah i nak risau. ya ,i tahu salah i sebab i memang selalu cakap kerets ngan u. tapi i tanak u tahu yang i risaukan u. saja nak buat keras hati macam u. bolehkan? tak salahkan? tapi u ada paham apa i buat? apa i nak? apa i suka? apa i benci? ada u nak ambil kisah? takde punn :'( kalau selalu macam ni bila kita nak okay? sampai kiamat pun belum tentu u. kekadang i rasa menyesal terima u. bukan sebab u tak hensem ke apa tapi u tu BERLAGAK SANGAT APAHAL?? ! i sakit hatilah u punya perangai tu. lepas ni tolonglah berubah kalau u masih nak lama lama ngn i. kalau tanak u cakap je ngan i and u bolehlah buat hal u terus. takyah pk hati i. i bukan budak kecik yang nak selalu dimanja manjakan. i dah 17 tahun u. pandai pandai lah i jaga diri nanti. mak ayah i ada lagi. sepupu sepapat pun ada ramai. andai kata kita dah dimusuhkan ,u jagalah diri u baik baik. maybe i bukan yang terbaik untuk u. kalau itu yang u nakkan selama ni,apa boleh i buatkan? biarkan jelah u pergi pergi jauh jauh jauh jauh dari i. i takkan halang. itu hak u. itu pilihan u. :'(( i masih boleh terima (terpaksa terima actually) :').

3hari 2 malam di TAMAN SERI GOMBAK :)

masa 14 jan 2011 aku telah dilarikan oleh FATIM AZZAHRA ke rumahnya di TAMAN SERI GOMBAK. Malam tu lepak-ing ngan dia sampai pagi. haduii ,bila esok tu bangun lambat. hari sabtu memang takde planning nak gi memana. duduk jelah rumah mcm karipap sardin yang aku tak suka tu. :). si AJAH ni pula gi latih swimming kat bawah pula dah. haihh -,- petang main kerja gila. main shoot shoot pula. haha. hobby yang semakin digemari ramai. :) tetiba IM and Haizil datang. grr ,buat tak tahu jelah. hari ni AJAH asyik kena je ngan abang angkat dia tu. haha. kesian. hari ahad tu ,ktorg gi jalan di sekitar KUALA LUMPUR. lalulah kat depan SEKOLAH VI. automatik teringat kat kat ALIFF RAZIQ. sumpah rindu gila kat dia ouh. :'( kat manalah dia sekarang ni. hmm ,then gi makan kat SRI MAYA . Auww omg dongfu ! :)) aku order air barbican resberry. abg yang kerja kat situ usha usha pula. apahal? pelik tengok aku pakai tudung? alah perkara biasa lah. sekali sekala nak ubah penampilan. tu pun nak sibuk. pape ntah. lepas balik dari keluar tu ,tetiba AERY FITRI text aku. haikk? aku kenal kau kaa? tak pernah tahu pun kau wujud sebelum ni. dia kata dia kawan ARIF. halamak? ! asal lah si ARIF ni sesuka hati je jual num aku macam jual petai. haduii ,si AERY ni pula cakap dia minta num aku kat ARIF. dia kata lagi ,ARIF cakap aku budak baik. hmm ,dimana nak cari kebenaran ni? haihh ,duduk rumah kau ni JAH aku selalu sangat dapat member baru. rumah kau betul betul membawa rezeki kat akulah. haha. dulu ALIF RAZIQ. sekarang AERY FITRI. lepas ni sape pula rasa rasa kau ehh? :)

Sunday, January 9, 2011

i love today :)

saya suka hari ni sebab ba make up saya. haha. sungguh tak percaya. :) apa apa pun thanks ba sebab ajar aku pakai lens. kepada lisa ,thanks sebab bagi pinjam jaket yang ada kenangan kita berempat tu and bag anda :) saya rasa sungguh cantik hari ni sebab pakai barang orang. haha. and thanks korang ajar aku dress up ala up to date hari ni. sebabnya ,sampai tren KL ,dia macam tak kenal aku. haha. bengong dia tu. ada pula member dia. aku senyum kambing jelah >_< hee. dia introduce aku kat member dia as girlfriend. woow ! sangat tak sangka. ingatkan dia nak selindung ngan member dia tu. takpe lah. APA APA PUN BOLEH. haha. nak tunggu 4.40 ptg punya pasal ,ktorg pergi lah kfc kat pv tu. masa tu mata aku memang dah sakit. so ,dia suruh aku buka lens tu. huu. tak selesa ouh. dia cakap ,lain kali jangan pakai sebab tak cantik. grr ,so cruel ! hm ,cerita damping malam tu tak best langsung. then ,pergi kLcc sebabnya ,aku dah janji ngan ba and lisa. minta dorang ambil aku kat terminal. sempat lagi cari makanan untuk dorang sebab nya aku dah janji nak beli. so ,beli jelah kat famous amos tu. dia ni tak habis habis cubit aku. SAKIT TAHU TAK MONSTER GUMUKS ! grr ,apa apa pun ,hari ni aku baru perasan dia hensem. haha. terpaksa jujur. and baru sekarang dia banyak mulut. kalau tak dulu diam je. rasa nak masuk kan mutiara banyak banyak je kat dalam mulut dia tu. huu. before separete ,aku cakap jelah apa aku rasa time tu. dia pun hmmmmmm ntah ? aku pun tak tahu apa dia pk. last ,aku rasa hari ni aku tinggi. sampai dia cakap ,memanglah u tinggi ,u pakai apa pula. haha. i like this words. what goes around come around biy. :) saranghae.