Friday, February 25, 2011

AKU SALAH CAKAP LAGI KE? huh

"kadang kadang susah kita nak lepaskan benda yang kita sayang kan? tak perlu nak cakap sayang kalau dah tak sayang. just be honest :) tak perlu tipu apa bagai kejadah harammya. aneh aneh je tu :)1 ,kawan 2 musuh? choose one :) i need your answer immediately :D ** kepada yang tertentu especially kawan kawan :)** sorry okay terlalu jujur. tk suka cakap! aku jujur ,aku nak kau buat benda yang sama. be gentle derr :)" bagi korang ayat ni MAKAN DALAM? hmm, tapi nilah yang aku nak cakap sangat kat dia tu. mana tak nya ,bila txt je mesti akan gaduh juga. ke ni cara dia nak minta BREAK? kalau mcm tu ,ak uboleh buat. tapi lepas ni jgn harap aku nak tegur kau lagi dah. huh. tengok jelah sampai bila kau tak cari aku. kau cakap aku heboh? okay sekarang aku memang heboh. sebab apa? sebab attitude kau juga. dulu kita dah okay tapi sekarang mcm ni u nak kan? apa kau ingat kau sorang je keras kepala keras hati keras batu? aku lagi berlipat kali ganda lah wehh. asyik nak ikut kepala hotak kau je penatlah aku. IDIOT ! aku dah minta maaf kira baiklah tu. dari aku but bodoh ngan kau mana kau nak? huh tak paham aku. kau betul betul dah berubah wehh. dulu cakap aku ,sekarang kau pun sama je. jangan nak salah kan aku kalau aku dah mula benci kau ! kau nak peri cari betina lain pun aku dah tak heran. tu yang kau nak sgt kan? so sekarang aku bagi peluang ,kau pergilah. ! pergi mampus terus pun takpa. malas dah aku nak berkawan ngan org mcm kau ni. tak guna aku buang air mata aku untuk kau. bukan ada nilai apa apa pun kan bagi kau? dah lah ,whatever will bw ,will be. malas dah nak pk. SAKIT HATI SEKARANG NI !

Kenapa YOU nak macam ni? :'(

pagi pagi lagi dia dah hantar mesej pasal benda yang patut aku tahu. tapi akhir mesej tu dia cakap 'better pergi cari orang lain daripada i' . haihh ni dah melampau. aku dah cakap tanak ,tanak lah. apasallah nui tak paham bahasa. bengang pula aku. ayat dia tu betul betul MAKAN DALAM. cisss -,- aku tak puas hati ,aku terus call. biar aku terus terang cakap kat dia apa yang aku pendam aku rasa aku fikir sekarang ni. tanak percaya terpulanglah. LAST keputusan aku ,better BREAK SEMENTARA. masing masing perlu ada ruang and masa untuk berfikir tapi bukan cara berpisah. ni alasan bodoh aku tanak tahu. bila aku nak serius kau mcam ni bila aku tak serius kau serius. haihh . :"(

happy bila dia cari aku. itu yang aku nak :)

masa 21 hb dia cari aku, auwww. aku ingat dia betul betul nak keluar dari hidup aku. tapi tak. haihh suka sangat pikir bukan bukan aku ni. dah lah masa ni aku tengah makan ngan pakcik aku and SHIKIN KHALID :) dia call dua kali tapi aku tak angkat cuz aku buat reject call . last dia hantar "IMY" auww auww :D sukanya. haha. tapi lama lama text gaduh lagi. hmmm,

keluar beli buku bawa budak kecikk :D

masa 19 hb ktorg pergi beli buku kat MASJID JAMEK. bawa budak kecik nama ECAH tu. kakak dia pun ada sekali. ECAH ni nak ngan lelaki je ouh. tanak ngan perempuan. mengatal betul :) aku beli buku bajet RM 100 je tapi orang tu kira semuanya RM76.90 aikk? pelik ni. aku salah kira ke? haihh. aku cakap nak tambah lagi 1 buku then tauke kedai tu cakap ,tambah sepuluh pun takpe. haihh perli nampak ? haha. kira kira lagi semuanya RM83.30 aku mcm tak percaya sikit harganya. aku beli buku dahlah byk. boleh dikatakan 10 buah buku jugalah. haihh. pastu gi makan kat KFC jalan TAR. haha. lapar ni. mamat yg kat sebelah kaunter ktorg ni asyik padang2 pula. asal tak boleh pula ke ktorg keluar bawa adek :) tak puas hati mehh sini aku sumbat kat mulut kau drumstik ayam ni haaa ! grr , jalan punya jalan jumpa pula baju elmo. haha. beli jelah :) aku memang nak sangat baju ni. tapi hajat tak pernah kesampaian :'( balik tu aku buat kad touch n go. yang rasmikan boy. haihh. pape jelah :)

Monday, February 21, 2011

my belated birthday :)

masa 14 feb pergi sch cuz ada sambut maulidur rasul :) then ,ada paper bm pula. haihh . sebaik satu paper je. pagi lagi member2 dah wish birthday :) thanks korang. yang penting adik aku orang pertama wish kat aku. haha excited betullll ! first time tuition mlm ni tpi PAAN buat aku sakit hati ngan dia. nenek aku pula asyik nak desak aku je. NOISY betull. aku tahulah aku nak pergi ngn sape nanti. takpayah nak paksa paksa aku. haduii. time ni memang aku ngis. yelah bru bgn tidur tetiba dpt mesej dari AIN TIO kate tak boleh pergi ngn aku. dia kena pergi ngn PAAN. BABI BETUL PAAN NI ! last aku pergi ngn SHIKIN KHALID. sampai sana memang aku takda mood nak cakap ngan AIN and PAAN. balik dari tuition AIN terus mesej aku minta maaf semua. aku takdalah nak salahkan AIN sangat, aku bengang gila cara AIN terlalu ikut sangat cakap PAAN. tapi marah aku kat AIN sekejap je sebab apa apa pun dia kawan aku. aku malas nak gaduh ngan orang terlalu baik ngn aku ni. hmm, mengadu kat bf aku ,dia suruh aku sabar. okay aku dah sabar :)

Sunday, February 13, 2011

bila aku gelarkan kau DEVIL. SHITTT.

11 hb blk dari sch lambat sebab menwarnakan bina maulidur rasul untuk 14 hb ni sama tarikh birthday aku and intervensi 1. mlm tunggu ba pergi pasar sesama. dorang? dorang tunggu kat kedai makan. masa tengah jalan kat pasar text ngan dia. aku ada menyatakan ayat ni ' BILA BOSAN BARU CARI I? GREAT. :) ' adakah ni suatu perkataan yang salah? haihh . then dia terus minta aku cari orang lain. ha? apa kau merepek ni dol? pasal benda tu pun nak gaduh. payah ! aku dah minta maaf pun tak diterima. hmmm. dah tak tahan sangat akhirnya ngis juga depan mata kepala ba. huu. shitt. pastu awin kak acha and atul pula turun. dia perasan and terus menanya. aku terus membuat air mata. hadui. bengong. sampai kedai ,orang orang di sana memandang aku ngan pelik? aikkk. lisa yana and liya perasan. dorang tnya lagi. aku ckp takda apa apa. tapi air mata aku ni degil betul. ishh. lisa text si dia dan bertanya berbagai bagai. aku nak makan pun air mata turun lagi. puas dah aku control. hm ,capik nor cakap 'fyqq nangis ehh? knp fyqq? kesiannya dia' hmm buat aku nak menangis lagi adalah. hmm. pergi rumah lisa. pastu she said 'dia okay :)' seriously aku takda mood nak text dia hari ni. bila sampai rumah baru text. tu pun sepatah dia tanya sepatah aku jawab. hmm ,pujuk aku pun dah macam takda makna dah bagi aku. dia betul betul dah spoil mood aku. esok nak pergi daftar tuition ain perasan. tapi dia tak tnya. mybe dia tggu aku yg buka mulut. aiman tioman hantar ktorg kat tmpat tu. hmm ,lama jugalah muka aku ni sembam. dah tak tahu nak cover mcm mna. haihh :'(

Wednesday, February 9, 2011

bila hati berasa seronok :)

5 hb hari tu ktorg pergi GLORY BEACH RESORT dekat PORT DICKSON. aku ingat ramailah kawan kawan mak aku yang join REUNION tu. tapi 2 3 ketul je. haihh -,- masa mula mula sampai sana ,ktorg tanak masuk pun sebab tempat dia macam APARTMENT TERBENGKALAI. hehe. tapi AUNTY FIZA paksa ktorg masuk pula. ikut jelah. :) makanan dia pun manyak tak sedapp. kehkehkeh. bila nak aku ajak pergi tempat lain ,adik adik aku pula buat perangai. nak mandi swimming pool. mengedik betul. grr ,
ni pula budak yang suka MENUNJUK CAMERA CANON DIA TU. pape ntah. sedikit pun aku tak heran. hehe. lagi pun kau budak bawah umur aku, so apa aku kisahkan? mak kau pula ajak aku join korang mandi semata mata untuk berkawan ngan kau. grrr ,takpelah. TERIMA KASIH SAHAJA. :) sampai tengah malam kau ada je ngan ktorg. kenapa? nak berkawan ngan aku pula ke? haha. AJAIB NII ! +_+

ni pula anak anak AUNTY LILY. jumpa dorang ni masa hantar AUNTY LILY balik ke KAMPUNG BARU dekat dekat ngan MUZIUM TENTERA PD. hee, aku ingat KL je ada KAMPUNG BARU. rupanya PD pun ada juga kan? ngee. anak aunty yang pertama ni nama dia FARHAN. sebaya ngan aku. masa ontheway ke KAMPUNG BARU tu ,AUNTY LILY ada cakap 'boleh lah anak kau kawan ngan anak aku'. haihh ,lagi? 'anak kau ni dah ada boyfriend ke?' wow. tergelak besar aku dibuatnya. apalah. mengarut ! dia satu aliran ngan aku. AKAUN. haihh ,ramai pebenor anak anak kawan mak aku ni ambil AKAUN. ramai yang sebaya pula tu. ni mesti mak aku dah sepakat KAHWIN NI MUDA NI. haha. AUNTY LILY cakap ,bulan 5 ni nak pergi PULAU REDANG sempena ANNIVERSERY PERKAHWINAN dorang. kebetulan mak aku pun kahwin bulan 5 juga. baru aku tahu. haha. teruknyaa, :) tapi aku tak tahulah plan ni menjadi ke tak. lalalalala. pukul 7 malam ktorg pergi makan NASI KUKUS AYAM kat dengan MARINA RESORT. canggih pebenor restoran tu ,pekerja pekerjanya pakai seragam COWBOY. haha. then pergi TELUK KEMANG pula. pergi tengok ROSLAN SHAH menyakat orang gemuk menari. haha. kelakar gila. hadiahnya pula ntah apa apa. sambal belacan? haah, bengong. abang yang kat sebelah adik aku tu awal awal lagi cakap 'aku sokong yang num tiga ni' haha. semangat gila. dah lah gaya dia ala ala FAHMI. haihh . malam malam kat tepi pantai tu memang bahaya, ada mat rempitlah ,ada keling beromen lah. eei. bodoh.