Wednesday, March 16, 2011

FUCKING DAMN MUHD FAHMI FAZIL !

babi nak 3g aku bagai. STOP LHAA WEHH. AKU DAH CUKUP MENYAMPAH NGN KAU NI. LAST ,11 MAC 2011. LEPAS NI JGN CARI AKU DAH. AKU DAH MUAK AND AKU DAH BOSAN NGAN AYAT AYAT KAU TU. GO DIE BEB !

Friday, March 11, 2011

good bye BANGSAT ! :D

10 mac 2011 aku dah fikir masak masak aku dah boleh terima semua benda yang dia buat kat belakang aku. dia sibuk cari member aku. aku jadi perempuan bodoh kejap nangis untuk dia sampai mata lebam. okay FULLSTOP FYQQ. dia takkan jadi orang yang dulu. attitude dia sekarang MACAM BANGSAT ! kau kena terima.

11 mac 2011 semua benda and cerita aku dah tahu dari lisa. dia bukan selalu tanya pasal aku tapi dia mcm ada hati kat lisa. so aku dah block dia dari fren lisa :D padan muka budak yang takda masa depan. kau memang tak boleh pakai. LELAKI SUNDAL ! mmg semua anak polis mcm ni ehh? SAKAI NAK MAMPUS ! so aku dah lega apa yang aku buat sekarang ni. buang num dia ,gambar dia bagi BURN and msg dia gy MENYUNDAL ! :D nak cari aku? carilah. aku akan balas balik apa kau buat kat aku cuma aku akan balas tanpa kau sedar :D SUMPAH KALI NI MEMANG AKU BERDENDAM NGAN KAU. jangan tanya kenapa sebab benda ni semua berpunca dari kau BABI ! SEE U LATER AT THE HELL MAN ! :D YEAHHH

last ber'3g' pada 5 mac 2011 pukul 16:27 thnks yaa :D

Tuesday, March 8, 2011

MAIN BOLING KUKU CEDERA :)

7 hb aku sebenarnya jumpe b-boy HANIS kat JJ je. tapi aku dah tak tahu buat apa kat JJ aku cntct AIN. then pergi WW main boling. abang form 6 yang 3 orang pengawas tu ada. atiqa kesuma pun ada. nesa and fiqa maulad pun ada. masa tengah main tu kuku aku ni pula cedera. aduhh sakit siut. hmm ,actually aku tak suka b-boy ni pegang pegang aku. aku tak declare pape pun ngan dia tapi dia buat aku mcm gf dia. FUCK ! masa ni memang aku buat muka gila gila lah sebab aku tak suka dia buat mcm tu. balik dari WW mmg aku ckp jelah aku tak suka ngn dia. aku ada bf. tpi bf aku pun tak buat aku mcm dia buat tu. grrr FUCKKKKK LAH !

BARU HARI NI AKU KENAL BA :")

hmm salah ktorg juga balik lambat. then pergi rumah ba tunggu dia siap. bila nak keluar balik ,abang kakak and mak dia tahan ktorg. rasa nak nangis pun ada bila family dia tuduh ktorg bawa jantan balik rumah. buto dia lah. babi kolot punya fikiran family BA. heeh BABI ! AKU TAKDA NAFSU LAH NAK BAWA JANTAN BALIK RUMAH. SIKIT PUN TIDAK. aku tahulah mana dosa mana pahala. BABI SUNDAL betullah FAMILY KAU NI BA. mak dia salah paham ngan aku. tapi aku cakap benda betul tahu pula diam. ORANG TUA NI ELOK PERGI MATILAH. ngan anak sendiri pun tak boleh percaya. BODOH. kakak dia ni pula nak je aku pijak kau. patutlah laki kau lari. dah perangai kau pun tak elok nak cakap aku ngn adik kau pula buat benda tak senonoh. BABI PUNYA ORANG. lepas ni memang peluang aku lah nak biadap ngan kau betina sial ! abang kau ni haa yang takda wawasan. macam penagih ada hati nak marah aku. kau ingat kau sape? bagus sangat? kalau betul kau abang yang bagus ,apasal kau tak pernah tnya apa masalah adik kau hadapi .duit sekolah dia ada ke tak ,makan sudah ke belum , barang keperluan cukup ke tak? nampak sangatlah kau ni POYO depan aku nak tunjukkan kau TAKE CARE GILA pasal adik kau. wehh tak payahlah nak buat mcm tu. MENGELABAH ! aku dah tahu lama attitude pasal family kau ni. ADIK kau dah cerita semuanya kat aku. SO TAYAH NAK MENGELABAH SANGATLAH KAN ! lepas ni kau tengoklah adik kau ni nanti boleh cari duit untuk sara hidup dia sendiri. pasal korang semua ni aku tak fikir yang dia akan ingat korang. dia sendiri cakap dia DAH LALI. korang sekeluarga yang sendiri yang cakap 'KAWAN AKU NI MENYUSAHKAN HIDUP KORANG'. so kalau dah tanak adik korang ni biarkan dia pilih jalan dia sendiri. jangan nak kongkong dia dah. korang takda hak dah. FAMILY KORANG DAH MUSNAH ! sebab apa ,sebab attitude korang sendiri. aku sendiri pun tak sangka benda ni jadi kat kawan baik aku.

HARI SABTU YANG BANYAK DAPAT KENALAN BARU :D

Masa 5 hb tu aku keluar pergi KL ngan BA. cerita awalnya AERY yang ajak. katanya nak buat suprise untuk aku. hmmm aku pun bodoh pergi jelah jumpa dia. kebetulan masa tu BA nak tukar kasut EVERLAST dia. then ktorg pergilah kat KFC KLCC yang baru buat tu.makan KRUSHERS tunggu AERY kat situ. sekali dia dah sampai dulu kat PAVILION. lol. masa baru sampai kat PV tu ada pula budak ni kacau aku nak berkawanlah bagai. siap paksa minta num fon tu. hadoi tak boleh bla lah mamat ni. nama AIRIL sebaya aku. tapi tak matured cumel ada. hahaa. then AERY baru datang kat aku. rupanya dia usha aku kena kacau. bukan nak tolong ouh. sengal. dia ngan member dia RASYID. boleh tahan lah tapi dia kepeng sangat. haha. ktorg terus pergi KFC PV tu. masa tengah beratur tu ,aku nampak ANGAH. hah? nak tegur tapi segan dia pula tengah gayut. hmm. never mind. aku text jelah ALANG. kebetulan ALANG pun ada kat PV baru sampai. aku apa lagi excitedlah nak jumpe dia. :D yelah rindu kot dah lama tak jumpe. dia pun dah pindah kat sungai besi. hmmm :'(


ALANG BA AKU AMIN :D

lepas tu AERY and RASYID bla. tinggal aku ngan ALANG and BA. tetiba budak budak BSE and BANDAR TASIK SELATAN datang. aku pun dah blank. haha. ALANG kata AJAN mabuk. aku pun perasan. aku tanya AMIN pula dia mabuk tak. dia kata tak and dia tak ambil benda haram tu. hmm. then ktorg berpecah kejap lepas tu jumpe kat depan MAYBANK. dah lah time ni TV3 datang membuat laporan tentang band yang tengah melalaikan diri menyanyi depan khalayak umum. :D actually ktorang OVERNIGHT :) then lepak kat depan lot10 kna halau. haram jadah apa pak guard ni. grr ,kawan alang yang gemuk tu nak makan so ktorg berlima carilah kedai makan. last last jumpa juga kedai makan dekat ngan TS tu. jauhh kan. haha. ACIK dah pergi kat dorang cuz AJAN overdos. haihh. AMIRUL and ROBERT pula datang. :D lepas tu ktorg pergi merayap kat taman belakang PV lah ,pergi kacau orang naik eskulator lah ,pergi makan maggi kat 7e lah. hehe. kelakar doe. serius aku tak ngantuk pun. btw ,ALANG tetap risau pasal aku. thanks ALANG :D then ktorg datang balik kat depan MAYBANK tu. jumpe pula budak B-BOY ngah training. haihh aku dah lah minat. nampak pula depan mata memang tkkan aku lepaskan peluang lah. hehe

masa tengah duduk kat tangga depan MAYBANK tu aku usha jelah dorang buat training. mula mula aku ingat dorang show off but lama lama aku usha budak b-boy ni training aku perasan 'bila aku pandang dia buat tu dia pandang aku'. haihh. ALANG pun perasan. aku and ALANg sempat lagi kutuk2 dorang tu. hehe. masa aku and BA datang balik dari MCD ada gaduh kat seberang jalan tu. ALANG pula panggil aku suruh datang kat dia. dia takut aku kena apa apa. hee, yelah dia kan abang aku. haaha. dia bertanggungjawab jaga aku sebab ni kali pertama dan kali terakhir aku OVRNIGHT lepas ni tnak buat dah. :) saja nak pengalaman. :D tetiba budak b-boy ni panggil aku "ALONG"aku dah cuak dah. aku cerita kat ALANG. ALANG pula suruh aku tanya dia duduk mana. haihh sebaik duduk CHERAS. kalau tidak mampus aku. huuu. lepas tu ada pula budak sabah ni mabuk ramai ramai. aku dah takut aku ajak ALANG bla dari situ. masa nak bla tu aku said 'bye' kat b-boy yang aku tanya tadi tu. then dia tanya nak pergi mana? dia kata lagi 'ehh pergilah boyfriend u dah tunggu' heeh ? ALANG tu abang i lah. haduyai.

masa tengah lepak kat bustop depan lot10 tu ,BEDUL cakap budak b-boy tu panggil aku. aku cakaplah tak percaya. BEDUL pun pergi balik kat budak tu then budak tu sendiri panggil aku dari jauh. haihh. aku pun minta kebenaran ALANG. masa tengah lepak tu mamat ni tanyalah macam macam. tapi yang penting aku banyak gelak. haha. then gy balik depan bb tu. haha. nama b-boy ni HANIS. yang sorang lagi ni aku tak tahu ada lagi nama dia KECIK dia ni ada bawa ular. haihh. geli aku. then member dia yang pakai speck mata ni nama dia AZIM ke NAZIM macam tulah bunyi nya. handsome. budak b-boy juga. tapi dia gatal :D haaha biasalah kan. actually dorang ni masuk showdown bulan 4 or 5 ni baru start. sebab tu dorang training. hmm baru tahu.

dekat pukul 7 tu aku bla ngan dorang semua. aku follow ALANG pergi stesen HANG TUAH. so ktorg berpisah kat situ. aku BA and 1 budak bse ni balik turun kat MASJID JAMEK. sampai rumah dalam pukul 8. LISA and AIN ajak jog tapi aku dah tak larat. haihh tidur kat rumah sampai ke petang. bangun bangun je banyak pula mesej masuk. haihh. sebelum tidur tu sempat lagi gaduh ngan ALANG. hmm tanaklah. last ktorg baik juga. hehe. actually ada sorang member ALANG ni nama dia SYAFIQ. muka dia macam B-BOY KHENOBU lah. aku dah lah gila sakan kat b-boy tu. haha. yang si HANIS ni pula dia kata dia dah bosan dengar nama KHENOBU. so ,i punya suka lah nk ckap nama dia banyak kali kan. dah i minat kat dia. nak buat macam mana. hehe. and dia siap cakap yang satu hari nanti dia nak kenalkan aku ngan b-boy KHENOBU. auwww awesome :D

HARI JUMAAT YANG MENYAKITKAN HATI :(

masa kat sekolah bukan main lagi dorang ni nak pergi makan kat situlah kat sinilah. last last aku ngan awin juga yang pergi makan berdua kat blok e tu. bodoh punya dua ekor perempuan gemuk ! nak pergi tempat lain cakap lah awal awal. ktorang ni punyalah tunggu korang sanggup tak order lagi. bodoh bodoh bodoh. lepas ni malas dah nak join korang. huh

Tuesday, March 1, 2011

saya moody coody :(

hari ni aku moody tak tahulah sebab apa. kat tuition okay je. maybe bila pakcik ambil aku and shikin tu kot yg buat aku moody. dahlah ada orang tanya aku pasal yana. hmm, nanti aku nak cecita kat yana :D balik dari tuition aku online. aikk? dia pun online? hisshh nak off lah. hm wait kang aku off nampak sangat aku lari dari dia. buat relaz sudahlah kan? :) dia im aku dia kata dia dah sampai pening. haihh. pastu dia hntar 'ILY'. aku tnya kenapa? terus nak merajuk. haihhh. aku ckp 'me too' and dia berkata lagi 'takpelah u. kalau u ckp tu just nak jaga hati i takpelah. ingtkn bru nak lepaskan rindu'. ni(hmmm ,aku dah tutup pintu hati aku nak percaya org macam ni ) then aku hantar text 'hari ni last i cari u. lepas ni i dah tak kacau u dah k. u jangan risau. u boleh buat hal u. hal i tak perlu pening pening kepala nak fikir. btw ,thanks apa apa hal. bye nyte tc.' dia hantar 'asl plak nie' aku hantar lagi 'don't ask me why. tu yang u nak selama ni kan. okay maafkan i sebab baru sekarang i bagi u kebebasan. now , u're freedom. i dah tak minta u buat apa apa untuk i dah. nak jujur or tipu tipu terpulang pada u lah. i bukan sape sape bagi u dah kan. so im sorry for anything else. bye.' dia hantar lagi 'urm nape nie' aku hantar 'i don't know. i pun mcm u juga. tak harap benda yg i ckp tu akn berlaku tp i nk u thu. i kena bagitahu. terus terang ,i skrg ikut je cra apa yg u nk buat. i dah takda hak nk pksa u dah and 1 bnda yg u kena thu wlau mcm mana pun perasan i belum brubah lagi. tpi i dpt rasa yg u msti dah tk 'nickname' untuk i mcm dlu kan? okay i tak kisah. skrg ni apa apa yg u pk or nak bau terserah pada u. i tanak ckp byk.' dia ckp 'jgn mcm nie . i xubh pape pown' takpelah. u jgnlah pk skrg. kan i ckp bnda ni tak hrp akn berlaku. so,u relax je jelah. i ada je tak ke mana pun. melainkan kalau ajal da sampai i tak boleh nak buat apalah. :D dia 'ckp mcm nie plak . urm' aku ckp 'betullah i ckp. kalau tak sekarang bila lagi? ni just bgthu apa yg i rasa skrg. perasaan esok and hari hari akan datang mana kita tahu kan? hm okaylah u. simpan kredit k. jgn membazir untuk i.nyte.

aku buat mcm ni sbb aku call dia bagi member dia cakap ngan aku. pastu buat lawak bodoh masa aku takda mood. memang kena perli jela. hmm ,bila dia yg jwp aku tanya 'yang ni sape pula? dia ckp aikk? dah tak kenal suara i ke? hmm ,pastu boleh tanya apahal? shittt. tak pernah nak cakap ngn aku mcm tu. sekarang bukan main lagi. start hari ni kau call or txt ,aku mls nak reply. lantak kaulah. aku tnak ambil tahu dah. demm demm -,- huh

keesokan harinya :D

ni adik aku yang second. gemuks kan? :D
time ni ayah datang kL ambil surat keluar hospital nenek :D
pastu pergi WANGSA WALK lagi . haihh -,-
ayah ada beli gps :D haha whoaaa :D
takdelah sesat jalan dah :D

26 FEB 2011 :D

sebelum makan tangkap gambar dulu. SENYUM :D haha. KAK EKIN AIN TIO :)


T.G.I FRIDAY'S :D
then pergi karaoke :D
LOCATION : WANGSA WALK :D
TIME : 12 p.m until 5 p.m :D

tiada kata :D

video

satu hari buat hal :D

video