Friday, September 23, 2011

KARAOKE KAT DANAU KOTA ^_^

hari ni dorang ajak karoke kat DANAU tapi sebelum tu dorang nak pergi open house kawan NAPI. Haihhh NAPI lagi. Takda orang lain ke kat dalam dunia ni?? Then ,kebetulan dorang nak pergi open house tu, aku minta MIRUL hantar aku kat rumah HATIQAH. Kan senang. Takyah pergi open house orang aku tak kenal tu. Sampai kat rumah TIQA tu budak-2 laki kelas aku je ada. MUNA HAKIM SYAZWAN HASMIRUL ngan REDZA. Perempuan aku sorang je. Haihhh --, time aku nak balik tu HAFIZAH baru sampai ngan kakak dia. Aku dah kena chaw sebab MIRUL dah tunggu kat bawah. Then ,lepak jap kat tempat biasa sebab dorang tanak bilik sama ngan dorang gerenti banyak duit kena keluar. Dah lhaa aku sorang je permpuan nanti. MIRUL ngan CAPIK risau kat aku je. Haha tak sangka J masa aku duduk sorang kat tempat tu,NAPI tanya aku okay ke kalau pergi nanti. Huh! Selepas sekian lama kau maki aku dulu baru sekarang nak bercakap depan-2 aku. Huh! buat lawak jelaa. Memang senyum tak senyum jelaaa aku pandang kau. Then ,ALAN datang tmpat aku lepak tu. ALAN cakap yang NAPI cerita kat dorang yang dulu dia pernah maki aku dulu. Hakalahh, buat malu jelaa wehh. Kau maki aku pun sebab apa. Sebab aku tak layan kau. Tu je sebabnya. Hey aku tanak layan kau sebab perangai kau juga. Fikir lhaa sikit. Buat malu jelaa kau cerita kat orang. Ntah pape lhaa.Childishhh -,- kat karoke tu aku ngan ALAN je tak nynyi. Yang lain semua dah sawan bila dapat nynyi tu HAHA yang penting suara HISHAM best J

OPEN HOUSE RUMAH CAPIK NANO

Hari ni open house rumah CAPIK NANO pula. Aku datang pukul 4 sebab hujan. CAPIK NANO datang ambil aku kat rumah naik kereta. ALAN pun ada juga haihhh budak kecik ni HAHA. Sampai sana,kat pondok tu ramai gila budak-2 lepak. Termasuk lhaa BEBEK. Dia panggil aku tapi aku malas nak pergi kat dia. Sebab NAZIRUL pun ada juga. Segan lhaa aku. Masuk je rumah CAPIK,MAT BLACK ada. Dia sorang je. Tak lama lepas tu LISA pula datang sorang and time ni lhaa dia tanya aku yang aku coup ngan sape. Hmmm dia memang dapat agak sape orang yang aku coup tu. Lantak lhaa malas nak fikir bukan-2. Turun dari rumah CAPIK ,aku suruh CAPIK hantar LISA ngan SHADA dulu. Biar AWIN yang ikut CAPIK. Yang aku ngan AIN tinggal kat pondok blok C tu jap sebab MIRUL nak jumpa aku, yang LISA dah buat muka haihhh bukan tanak ajak kau tapi aku dah janji ngan AIN nak pergi bertiga je ngan AWIN. Sampai MIRUL pun aku tak bagi ikut tahu. Sorry babe :’( yang AIN pula cakap MIRUL gelak sopan sebab tutup mulut HAHAH kelakar betul statement kau AIN. Geli aku dengar HAHA. MIRUL tak bagi aku pergi tapi aku kena pergi sebab aku dah janji ngan AIN. Dah lama ktorang tak berdating ohh. So,BEBEK kena paham okay. Dia dah mencarut bagai-2 hah! Lantak pi lhaa. Malas nak layan. Then ,ktorang pergi WANGSA WALK pergi makan tako tao dulu HEHEH murah ohh. 5 biji RM4. Berbaloi. Yang AIN order nasi paprik. Bapak lhaa tak sedap langsung. Balik dari situ, MIRUL ambil aku. Lepak kat tempat biasa. Tetiba pula ajak pergi kaoroke malam-2 ni. Dah lhaa bincang last-2 minit. Haihh tunggu punya tunggu hah ambik kau ! hujan selebat-2 nya. Hehe memang tak pergi lhaa ceritanya. Last-2 makan kat kedai depan rumah nenek awin tu. Yang NAPI and the geng ada juga. Usha je ktorang haihhh suka hati korang lhaa. Tapi malam ni ktorang lepak memang sunyi gila sebab IS dah takda. Dia dah pergi PLKN. Kat KUCHING pula tu. Hmmm bulan 11 lhaa baru jumpa dia balik. Rindu pula kat abang tu HAHA.

OPEN HOUSE RUMAH HAFIZAH AND HASRUL 

Lepas je solat jumaat ktorang pergi rumah HAFIZAH kat KAMPUNG SETIA JAYA. Gerak ngan AIN and HATIQAH naik teksi wohh tak sanggup nak jalan. Penat. Sampai sana budak-2 kelas dah ada. Kecuali CAPIK ngan SOFI. Aku makan laksa dia fuhh ! bapa pedas. Menangis aku HIHI. Pergi rumah HASRUL pula SOFI ngan CAPIK baru sampai. Yang aku ngan ADLA dah kena gerak ke tren sebab ADLA kena pergi tuition. Yang aku ni dah janji ngan geng-2 baru aku nak tengok wayang kat PV. So, aku coup ngan MIRUL memang dah terkantoi ngan ADLA hehe lantak pi lhaa J kantoi pun sebab MIRUL datang ambil aku. masa nak cucuk tiket tu AIN tegur aku. Dia ngan TIQA MIRA IZZATI and HAFIZAH. Naik kat atas dorang semua dah tunggu. Buat muka pula konon-2 marah lhaa tu HIHI. Sampai KL ktorang terus gy PV. Kat situ jumpa pula KHAIRUL FAHMI CHE MAT hah ! ngan perempuan lain. Patut lhaa nak putus tunang. Tak guna punya jantan. Haihhh memang nama FAHMI memang teruk lhaa. Tak sukanya eeeiiiiiiii emosi sikit ! ktorang tengok cerita HANTU BONCENG tapi cerita tu macam tak faham sangat. Pastu teman dorang pergi SHISHA haihhh. Apa yang bestnya pun aku tak tahu lhaa. Aku memang fuck sikit benda-2 berasap ni. Yang MIRUL ni tetiba nak marah-2 aku. Tu lhaa kau sape suruh cari pasal ngan aku. Minta lhaa break lagi. Memang aku mengadu kat CAPIK lhaa ceritanya kan. Nak bergurau pun ada limitnya okay -,- bengang ngan aku sampai dia overdos sedut benda tu. Bongok ! lantak kau lhaa. Yang rosak diri kau bukan diri aku. Tak memudarat pun kat aku. Sampai satu saat aku diam lama,baru dia tarik aku pujuk-2 bagai. Huhh ! memang aku buat muka minta kaki jelaa kan. Yelaa mood aku dah berterbangan ikut asap-2 yang dia sedut tu. Balik tu teman dia pergi makan dulu. Kesian pula sebab dia lapar. Time tu baru lhaa dia nak cakap dia tak suka aku cerita kat orang pasal ktorang. Huh ! pape jelaa. Aku tahu kalau sayang buat cara sayang bukan buat macam babi !

OH GOSH ! TRIAL EXAM 

Naik-2 sch terus trial. Kepala bapa dia ! memang tak lhaa aku nak baca buku raya-2 ni. Dari 5 hingga 20 sept lak tu. Haihhh -,- petang tu pula lepak ngan CAPIK AWIN IS ALAN HISHAM and MIRUL kat meja bulat kat blok C. Sch MIRUL best lhaa sebab dorang trial hari selasa. Malam pula MIRUL ajak jumpa. Then ,aku jumpa jelaa dia sebab dia kata dia rindu sangat-2 kat aku HAHA aku pun dooo J dah lhaa seminggu tak jumpa. Agaknya macam mana lhaa 3 bulan nanti. Dah lhaa tahun depan kena pergi PLKN. Haihhh -,-’ mesti rindu gila kat BEBEK aku ni. Balik dari lepak tu aku terus study BI. Sambil baca sambil text HAHA sengal.

BERAYA DI RUMAH UNCLE HATTAN


Hari ni pergi beraya kat rumah UNCLE HATTAN. Kenal kan HATTAN yang penyanyi tu?? Hehehe actually dia sepupu ayah aku. Sepupu dekat pula tu haihhh dunia-2 J pergi beraya sana bawa SI ARISSA SYIFA ni. Tahu jelaa kan kalau dah bawa budak kecik mcm mana. Mana nak duduk diam. Asyik merayap je. Penat betul nak jaga dia ni -.-’ yang anak sulung MAK LIN ni lelaki tau. Budak form 4. Dulu aku datang dia kecik lagi. Tapi sekarang dah handsome kau ! HAHA tapi pendek pula. Sama tinggi ngan aku HEHE geng-2 tu lhaa baru kata sepupu HIHI. Malam tu pula tidur kat KAMPUNG TENGAH. Masa tgh tidur tu, pintu macam ada orang ketuk. Yang aku ni tengok lhaa sape tapi takda orang pun kat luar. Bila tengok langsir hah ! ambik kau. Dah terbang-2. Sumpah bapak seram. Nak je aku lari masuk bilik tidur ngan ibu ayah. Tapi kaki aku ni pula tanak jalan haihhh. Kat bumbung dah bunyi orang jalan-2 kat atas tu fuhh ! memang aku tarik selimut baca doa bagai terus tidur -,- esok tu aku tanya dorang then dorang pun cakap dorang dengar juga alahai aku ingat aku sorang je rasa benda tu. Apasal lhaa mereka ni tak buka lmpu terus mlm tu. Yang ayah aku ni pagi-2 dah selamat kan kereta dia dulu. Sebab tempat dia parking tu tak selamat. Then, bumbung kat bilik arwah PAK LANG ni terbuka. Yang PAK DAK pergi betul kan. Lepas tu dia cakap, dia nampak benda masa nak betulkan tu. OMAK AIII meremang bulu roma aku. Sumpah seram ! tanak lhaa tidur kampung lagi. Aku lebih rela tidur PILAH rumah MAK NGAH tu L

BERAYA DI SERI MENANTI


Hari ni raya kedua kan?? HAHAH ktorang pergi beraya kat kampung belah bapak aku pula. Bukan nak cakap apa lhaa kan. Rumah tu actually rumah ktorang tapi takpe lhaa biar dorang nikmat-2 dulu baru ktorang ambil balik hak ktorang kat dorang tu. Adat perpatih kan memang harta jatuh kat anak perempuan. Takkan tak tahu?? Hehe untung jadi anak NOGORI ni J ktorang pergi ngan family ACIK sekali. Sampai je kat sana semua keluarga MAK LONG ABONG ada kecuali ABANG RIZAL. Dia pergi LONDON alahaiii. Anak KAK EVA dah besar ohh. Namanya bukan main lagi AYLA ISABEL <3 comel sangat-2 hehe. Sampai kat KAK DINA hah ! ambil kau bertatu bagai kat leher dia. Gambar ular lagi tu. Haihhh rosak-2 dia ni apa pun tak boleh lhaa. Malas nak cakap lebih-2 baik buruk sepupu aku juga. Tengok si IZZAD pula haihhh dah tinggi ehh kau dik. Handsome HAHA tapi tak banyak cakap. Asyik speaking je. Penat lhaa otak aku nak susun ayat berborak ngan kau. Asal datang je rumah tu gerenti SI IZZAD ni main game haihhh lantak kau lhaa. Then pergi beraya kat rumah kawan ACIK pula. Haihhh yang ni aku lemah kalau ada anak perempuan dorang usha-2 aku ni. Pandang cari pasal pula tu. Hah ! lantak lhaa janji aku bukan aku yang nak cari pasal hehe. Raya dia KAMPUNG GALAU lagi tak boleh bla. Kena langkah-2 bagai nak masuk kawasan rumah dia tu haihhh aku lhaa yang paling terseksa jiwa raga sebab kain aku berbelah. Pakai HEELS pula tu haihhhh bonci amek den -,-

BERAYA DI ISTANA 


30 August 2011 akan ku pahatnya baik-2 HAHA moment walawehh J ikut kan raya pertama ni lhaa aku nak accept AMIRUL IDZHAM BIN ROSLAN tu tapi aku dah accept dulu kan so abaikan jelaa hehe. Lepas balik dari masjid senanti tu,ktorang terus beraya kat rumah wan chek. Tangkap gambar ngan PA’ANG wehh HAHAH alahaii pakcik aku je pun J kemudian ktorang pergi OPEN CASTLE kat SERI MENANTI J whoaa dapat salam ngan YAMTUAN sekeluarga hehe seronok gila 0-< makanannya pun sedap wok J dah penat raya kat ISTANA tu ktorang pergi beraya kat KAMPUNG JUAR iaitu kampung TAPA haha tapi TAPA takda pun mak dia cakap dia pergi merayap ngan sepupu dia haihhh baru nak lepak ngan kau wehh --.