Friday, September 23, 2011

AISHITERU BEBEK

Malam ni lepak kat meja bulat yang ada kat blok C tu. CAPIK ALAN IS AWIN HISHAM MIRUL pun ada. Malam ni juga ibu ngan ayah datang nak ambil aku hmmm sedihnyaa L kenapa sedih sangat ni. Tetiba ibu text aku kata dia datang lambat sebab jalan jemming. So,aku lepak dulu ngan mirul kat parking kereta rumah MAKCIK SHIMA tu. Kat situ aku cakap benda yang aku tak suka dia buat bila dah coup nanti. Then, nak balik tu aku mcm tak smpai hati nak tinggalkan dia HAHA padahal bukan nak pergi jauh pun. Nak balik kampung je pun HIHI. Tepat pukul 12 malam 27 August 2011 aku coup ngan dia. HAHA happy bukan main dia hehe


LOVEYOU AMIRUL IDZHAM <3