Friday, September 23, 2011

BERAYA DI ISTANA 


30 August 2011 akan ku pahatnya baik-2 HAHA moment walawehh J ikut kan raya pertama ni lhaa aku nak accept AMIRUL IDZHAM BIN ROSLAN tu tapi aku dah accept dulu kan so abaikan jelaa hehe. Lepas balik dari masjid senanti tu,ktorang terus beraya kat rumah wan chek. Tangkap gambar ngan PA’ANG wehh HAHAH alahaii pakcik aku je pun J kemudian ktorang pergi OPEN CASTLE kat SERI MENANTI J whoaa dapat salam ngan YAMTUAN sekeluarga hehe seronok gila 0-< makanannya pun sedap wok J dah penat raya kat ISTANA tu ktorang pergi beraya kat KAMPUNG JUAR iaitu kampung TAPA haha tapi TAPA takda pun mak dia cakap dia pergi merayap ngan sepupu dia haihhh baru nak lepak ngan kau wehh --.