Friday, September 23, 2011

BERAYA DI SERI MENANTI


Hari ni raya kedua kan?? HAHAH ktorang pergi beraya kat kampung belah bapak aku pula. Bukan nak cakap apa lhaa kan. Rumah tu actually rumah ktorang tapi takpe lhaa biar dorang nikmat-2 dulu baru ktorang ambil balik hak ktorang kat dorang tu. Adat perpatih kan memang harta jatuh kat anak perempuan. Takkan tak tahu?? Hehe untung jadi anak NOGORI ni J ktorang pergi ngan family ACIK sekali. Sampai je kat sana semua keluarga MAK LONG ABONG ada kecuali ABANG RIZAL. Dia pergi LONDON alahaiii. Anak KAK EVA dah besar ohh. Namanya bukan main lagi AYLA ISABEL <3 comel sangat-2 hehe. Sampai kat KAK DINA hah ! ambil kau bertatu bagai kat leher dia. Gambar ular lagi tu. Haihhh rosak-2 dia ni apa pun tak boleh lhaa. Malas nak cakap lebih-2 baik buruk sepupu aku juga. Tengok si IZZAD pula haihhh dah tinggi ehh kau dik. Handsome HAHA tapi tak banyak cakap. Asyik speaking je. Penat lhaa otak aku nak susun ayat berborak ngan kau. Asal datang je rumah tu gerenti SI IZZAD ni main game haihhh lantak kau lhaa. Then pergi beraya kat rumah kawan ACIK pula. Haihhh yang ni aku lemah kalau ada anak perempuan dorang usha-2 aku ni. Pandang cari pasal pula tu. Hah ! lantak lhaa janji aku bukan aku yang nak cari pasal hehe. Raya dia KAMPUNG GALAU lagi tak boleh bla. Kena langkah-2 bagai nak masuk kawasan rumah dia tu haihhh aku lhaa yang paling terseksa jiwa raga sebab kain aku berbelah. Pakai HEELS pula tu haihhhh bonci amek den -,-