Friday, September 23, 2011

KARAOKE KAT DANAU KOTA ^_^

hari ni dorang ajak karoke kat DANAU tapi sebelum tu dorang nak pergi open house kawan NAPI. Haihhh NAPI lagi. Takda orang lain ke kat dalam dunia ni?? Then ,kebetulan dorang nak pergi open house tu, aku minta MIRUL hantar aku kat rumah HATIQAH. Kan senang. Takyah pergi open house orang aku tak kenal tu. Sampai kat rumah TIQA tu budak-2 laki kelas aku je ada. MUNA HAKIM SYAZWAN HASMIRUL ngan REDZA. Perempuan aku sorang je. Haihhh --, time aku nak balik tu HAFIZAH baru sampai ngan kakak dia. Aku dah kena chaw sebab MIRUL dah tunggu kat bawah. Then ,lepak jap kat tempat biasa sebab dorang tanak bilik sama ngan dorang gerenti banyak duit kena keluar. Dah lhaa aku sorang je permpuan nanti. MIRUL ngan CAPIK risau kat aku je. Haha tak sangka J masa aku duduk sorang kat tempat tu,NAPI tanya aku okay ke kalau pergi nanti. Huh! Selepas sekian lama kau maki aku dulu baru sekarang nak bercakap depan-2 aku. Huh! buat lawak jelaa. Memang senyum tak senyum jelaaa aku pandang kau. Then ,ALAN datang tmpat aku lepak tu. ALAN cakap yang NAPI cerita kat dorang yang dulu dia pernah maki aku dulu. Hakalahh, buat malu jelaa wehh. Kau maki aku pun sebab apa. Sebab aku tak layan kau. Tu je sebabnya. Hey aku tanak layan kau sebab perangai kau juga. Fikir lhaa sikit. Buat malu jelaa kau cerita kat orang. Ntah pape lhaa.Childishhh -,- kat karoke tu aku ngan ALAN je tak nynyi. Yang lain semua dah sawan bila dapat nynyi tu HAHA yang penting suara HISHAM best J