Friday, September 23, 2011

OH GOSH ! TRIAL EXAM 

Naik-2 sch terus trial. Kepala bapa dia ! memang tak lhaa aku nak baca buku raya-2 ni. Dari 5 hingga 20 sept lak tu. Haihhh -,- petang tu pula lepak ngan CAPIK AWIN IS ALAN HISHAM and MIRUL kat meja bulat kat blok C. Sch MIRUL best lhaa sebab dorang trial hari selasa. Malam pula MIRUL ajak jumpa. Then ,aku jumpa jelaa dia sebab dia kata dia rindu sangat-2 kat aku HAHA aku pun dooo J dah lhaa seminggu tak jumpa. Agaknya macam mana lhaa 3 bulan nanti. Dah lhaa tahun depan kena pergi PLKN. Haihhh -,-’ mesti rindu gila kat BEBEK aku ni. Balik dari lepak tu aku terus study BI. Sambil baca sambil text HAHA sengal.