Friday, September 23, 2011

OPEN HOUSE RUMAH HAFIZAH AND HASRUL 

Lepas je solat jumaat ktorang pergi rumah HAFIZAH kat KAMPUNG SETIA JAYA. Gerak ngan AIN and HATIQAH naik teksi wohh tak sanggup nak jalan. Penat. Sampai sana budak-2 kelas dah ada. Kecuali CAPIK ngan SOFI. Aku makan laksa dia fuhh ! bapa pedas. Menangis aku HIHI. Pergi rumah HASRUL pula SOFI ngan CAPIK baru sampai. Yang aku ngan ADLA dah kena gerak ke tren sebab ADLA kena pergi tuition. Yang aku ni dah janji ngan geng-2 baru aku nak tengok wayang kat PV. So, aku coup ngan MIRUL memang dah terkantoi ngan ADLA hehe lantak pi lhaa J kantoi pun sebab MIRUL datang ambil aku. masa nak cucuk tiket tu AIN tegur aku. Dia ngan TIQA MIRA IZZATI and HAFIZAH. Naik kat atas dorang semua dah tunggu. Buat muka pula konon-2 marah lhaa tu HIHI. Sampai KL ktorang terus gy PV. Kat situ jumpa pula KHAIRUL FAHMI CHE MAT hah ! ngan perempuan lain. Patut lhaa nak putus tunang. Tak guna punya jantan. Haihhh memang nama FAHMI memang teruk lhaa. Tak sukanya eeeiiiiiiii emosi sikit ! ktorang tengok cerita HANTU BONCENG tapi cerita tu macam tak faham sangat. Pastu teman dorang pergi SHISHA haihhh. Apa yang bestnya pun aku tak tahu lhaa. Aku memang fuck sikit benda-2 berasap ni. Yang MIRUL ni tetiba nak marah-2 aku. Tu lhaa kau sape suruh cari pasal ngan aku. Minta lhaa break lagi. Memang aku mengadu kat CAPIK lhaa ceritanya kan. Nak bergurau pun ada limitnya okay -,- bengang ngan aku sampai dia overdos sedut benda tu. Bongok ! lantak kau lhaa. Yang rosak diri kau bukan diri aku. Tak memudarat pun kat aku. Sampai satu saat aku diam lama,baru dia tarik aku pujuk-2 bagai. Huhh ! memang aku buat muka minta kaki jelaa kan. Yelaa mood aku dah berterbangan ikut asap-2 yang dia sedut tu. Balik tu teman dia pergi makan dulu. Kesian pula sebab dia lapar. Time tu baru lhaa dia nak cakap dia tak suka aku cerita kat orang pasal ktorang. Huh ! pape jelaa. Aku tahu kalau sayang buat cara sayang bukan buat macam babi !