Friday, September 23, 2011

SHOPPING DENGAN NENEK

Hari ni tak pergi sch sebab teman nenek pergi JALAN TAR cari baju raya ATOK ngan PAK UDA. Then, aku saja nak kacau MIRUL dia gy sch ke tak. Tetiba dia reply haaa memang sah tak gy sch ni. Padahal, aku tak janji apa-2 pun ngan dia. Sengal betul. Malam tu lepak ngan CAPIK NANO and MIRUL kat kedai depan rumah nenek awin tu. Sebelum tu,aku tunggu dia kat depan 7e. then,dia datang naik motor. ‘WHAT MOTOR? SHITT takkan aku nak naik pula. Mampus lhaa aku kalau orang-2 TM ni nmpak. Tak pepasal ada yang menyampai-2 kat ATOK aku huh !” nak tanak kena naik juga lhaa sebab aku dah malas nak jalan kaki. Sampai je kat kedai tu,CAPIK dah gelak-2 eei aku tembak kau ni kang CAPIK ! yang dia ni macam cacing kepanasan. Asyik-2 ulang-alik-2 haihh duduk diam-2 lhaa. Rimas lhaa aku tengok. Kang aku tampar kang nak?? !